Notranje kljuke za vrata naj bodo funkcionalne in vzdržljive

Notranje kljuke za vrata morajo biti kakovostno zasnovane in estetsko dovršene

 

Notranje kljuke so vse bolj priljubljen način poživitve notranjih prostorov. Trendi notranjega oblikovanja so jih leta zapostavljali, danes pa pogostokrat predstavljajo osrednji element. Kljuke za notranja vrata pripomorejo pri povezovanju različnih oblikovalskih elementov, zato mora biti njihov nakup premišljen.

Izbrane morajo biti glede na namen, vzdržljivost in enotnost. Brezčasna oblika in dizajn sta tisto, kar večina išče pri izbiri kljuke. Vrata so brez njih nepopolna, zato se mora subtilna, a pomembna podrobnost odlično ujemati s s celotno shemo oblikovanja. Mnogi posežejo po preprostih, vsestranskih oblikah. Konec koncev vrata niso nekaj, kar bi menjali sezonsko.

Pri izbiri kljuk je ključen slog notranje opreme in arhitekture prostorov. Sodobne kljuke za vrata so največkrat elegantne, minimalistične in jasne. V podjetju Lestur, proizvodnja in prodaja, d.o.o. se zavedajo, da je lahko izbira pravih vrat nekoliko težavna. Zato so vam na voljo strokovnjaki, ki vam bodo z nasveti in dolgoletnim znanjem pomagali izbrati idealne kljuke za dom.

kljuke za notranja vrata

Kljuke za notranja vrata – Ergonomska oblika in estetska dovršenost priznanih evropskih proizvajalcev

 

Notranje kljuke v ponudbi podjetja Lestur, proizvodnja in prodaja, d.o.o. so vrhunsko oblikovane, kakovostno zasnovane in estetsko dovršene. Načrtovane s strani priznanih svetovnih arhitektov in oblikovalcev uporabniku ne ponujajo le estetskega elementa, temveč tudi funkcionalnost. Kljuke za vrata so pogostokrat nekoliko zapostavljen detajl, a ne nepomemben. Ravno tako kot vrata je treba tudi kljuke vratom prilagoditi ter izbrati takšne, ki bodo najbolje ustrezale prostoru in slogu uporabnika.

Podjetje Lestur, proizvodnja in prodaja, d.o.o., se ponaša z zastopstvom priznanih evropskih proizvajalcev. Med drugim boste med ponudbo našli znamke Aprile, Tupai, Nuda, M&T, Cosma, Economy Line, Cosma, Ternoscorrevoli, WB in Saheco. Vse kljuke zahvaljujoč ergonomski obliki ponujajo udoben oprijem, odlikujejo pa jih še varnost, vzdržljivost ter brezčasna oblika.

Med širokim naborom izdelkov boste našli še kljuke za vhodna vrata in okna, ključavnice, drsne sisteme, utopne in potezne ročaje za steklena in lesena vrata, kljuke za okna, pohištvene ročaje ter mnogo več.

Notranje kljuke Tupai – Ponudba usklajena z najnovejšimi svetovnimi trendi

Notranje kljuke Tupai se ponašajo z vrhunsko kakovostjo ter izpopolnjenim dizajnom. Podjetje je priznani evropski proizvajalec cilj katerega je kupcu zagotoviti najboljšo ponudbo usklajeno z najnovejšimi svetovnimi trendi. Njihovi izdelki poleg kljuk za vrata obsegajo še ključavnice, ročaje in kopalniške pripomočke. Poleg visokih standardov kakovosti kupcu ponujajo še:

  • Izredno funkcionalnost
  • Usklajen estetski element
  • Različne površinske obdelave
  • Neštete oblikovne možnosti – kombinacija usnja, lesa, tapet ali kamna

Znamko Tupai odlikujeta njihova proizvodnja in zasnova kljuke. Vrata, zaradi edinstvene zasnove kljuk omogočajo hitro in enostavno vgradnjo, inovativne rešitve pa preprečujejo, da bi se kljuke povesile. Slednje preprečujeta desna in leva okrogla rozeta, ki ponuja še inovativni sistem pritrjevanja rozete na “klik”.

Vsi materiali, iz katerih so izdelane kljuke za vrata, izvirajo iz EU, kljuke pa so nosilci poglavitnega standarda 1906:2010, ki določa 200.000 uporabniških ciklov. Vas zanima, za katera vrata so primerna Tupai kljuke? Vrata so pravzaprav nekoliko manj pomembna, saj so zasnovane za lesena notranja in zunanja vrata! V primeru debelejših vrat potrebujejo le daljše vijake.

Kljuke za notranja vrata z ekskluzivnim dizajnom in visoko funkcionalnostjo

kljuke vrata

Kljuke za notranja vrata bi morale biti relativno preprosta izbira. Ob obisku salona ali spletne trgovine pa hitro ugotovimo, da obstaja veliko več možnosti, kot smo sprva pričakovali. Katere kljuke izbrati? Kakšen naj bo zaključek? Kakšne so njihove prednosti? Kako bodo ustrezale dekorju? Ponudba je včasih prevelika, zato so spodaj zbrane najbolj cenjene znamke kupcev kljuk v podjetju Lestur, proizvodnja in prodaja, d.o.o.

  1. Nuda

Notranje kljuke Nuda so idealna izbira za vse, ki si v dom želite vnesti drugačnost in ekskluzivnost. Dizajnerske kljuke brez rozet odlikujeta minimalističen videz ter galvanizirana površina. Vse kljuke znamke Nuda imajo ležaje, kateri odmikajo kljuko od vrat, da se površina ne poškoduje. Evropsko proizvedene kljuke uporabnikom omogočajo hitro vgradnjo ter preprosto čisčenje in vzdrževanje. Za slednje ne potrebujejo veliko – le čisto vodo in WD pršilo enkrat letno oziroma po potrebi.

 

  1. Aprile

Modeli znamke Aprile so dobavljivi v številnih oblikovnih možnostih. V kombinaciji lesa, kamna, tapet ali usnja. Poleg vrhunske kakovosti in prilagodljivosti uporabniku zagotavljajo brezčasno, dodelano obliko. Funkcionalne notranje kljuke so dobavljive v raznovrstnih površinskih obdelavah, kot so zlata, crom sijaj in brušen, črna ter baker mat. Poleg tega, da so nosilec standarda 1906:2010, so vsi materiali pridobljeni iz EU. Kupcem so na izbiro okrogle in pravokotne velikosti rozet različnih velikosti. Takšna zasnova omogoča hitro vgradnjo. Pomembno je le, da je izbrana prava kljuka glede na debelino notranjih vrat. Slednja mora biti med 38 mm in 45 mm, v primeru debelejših vrat je treba naročiti daljše trne in vijake.

  1. WB

Notranje kljuke WB se lahko pohvalijo s klasičnimi linijami ter površinsko obdelavo Nikelj brušen in Crom sijaj. Evropski proizvod je enostaven za vgradnjo in vzdrževanje. Je nadvse vzdržljiv, saj je zasnovan za najrazličnejše vremenske razmere. Kljuke WB so za razliko ostalih primerne za lesena zunanja in notranja vrata z debelino od 38 mm do 44 mm.